Elk kind is uniek.

Mathy by Bols is compleet anders dan zijn soortgenoten: het is een meubelfabriek die erin geslaagd is om veel en snel te produceren met korte en gegarandeerde productietermijnen met evenwel het behoud van de echte kwaliteit van ambachtelijke meubelen. De catalogus van Mathy by Bols is uiterst gevarieerd met keuze uit talrijke kleuren. Naast de meerdere afwerkingen zijn ook vele maatwerk aanpassingen mogelijk. Omdat elk gezin en elk kind uniek zijn, willen wij u zoveel mogelijke flexibiliteit bieden bij het maken van uw keuzes.

Saamhorigheid

Onze eerste investering doen we in het menselijke kapitaal van de fabriek. We zijn ervan overtuigd dat een perfecte organisatie van het werk maar mogelijk is met respect voor de mensen die de meubelen vormgeven en de kinderen gelukkig maken. Mathy by Bols stelt ongeveer 40 mensen te werk, waaronder heel wat jongeren, aan wie wij het vakmanschap en het enthousiasme doorgeven. We zijn trots op onze verantwoorde en gepassioneerde ambachtelijke waarden.

Een kwarteeuw meubelen

"Produced by Mathy and Distributed by Bols", het is bijna 35 jaar geleden dat Jules Mathy en Jean-Marie Bols de schrijnwerkerij met dezelfde naam hebben opgericht (1987). De aanvankelijk lokale ambities zijn uitgegroeid tot een Europees en zelfs wereldwijd niveau. In enkele jaren tijd is de export van 10 naar 85% gegaan, en jaarlijks worden er meer dan 10.000 meubels vervaardigd. Voortaan behoudt Mathy by Bols een nationale vestiging voor de productie maar zal de firma ook in de buurlanden en zelfs verder duidelijk en aanzienlijk blijven groeien. Maar nooit worden er compromissen gesloten wat kwaliteit en innovatie betreft, dat zijn immers de grondslagen van de groeiende reputatie en het succes.

Eigen en unieke producties

Al sinds de oprichting voeren de ateliers een dubbele activiteit uit. Enerzijds ontwerpen, produceren en verspreiden wij onze eigen meubelcollecties. Anderzijds werken wij op bestelling in onderaanneming voor andere meubelmakers, vervaardigen wij tentoonstellingsmateriaal in hout of leveren we uitzonderlijk ook aan collectiviteiten.

Wilt u ons een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze activiteiten.