Designers van welzijn

Al vanaf de opening werkt de schrijnwerkerij samen met designers met zeer verschillende achtergronden voor het ontwerp van de meubels. Onze designers zijn vakmensen die de kunst verstaan om uitstekende meubels te ontwerpen. Zij tekenen slaapkamers voor kinderen die evengoed ruimtes zijn om in te leven en te groeien. De diverse achtergronden van onze designers zorgen voor een zeer uitgebreide en innovatieve catalogus die steeds beantwoordt aan de filosofie die we al meer dan 25 jaar vooropstellen.

Gespecialiseerde ambachtslieden

De onderneming investeert sterk in het menselijk kapitaal en de kwaliteit van de onderlinge relaties. Het team van ambachtslieden en arbeiders van alle leeftijden werkt intens samen, elke dag opnieuw. Ze wisselen hun kennis uit om te komen tot een perfect resultaat.

Dialoog en reactiesnelheid

In onze fabriek willen we voortdurend nauw met elkaar samenwerken. Elk meubel dat door één van onze designers wordt ontworpen, wordt als prototype getest en besproken door elk lid van het atelier en de commerciële staff alvorens het geproduceerd en verhandeld wordt. Bovendien hechten wij veel belang aan hoe de producten bij onze klanten aankomen. Om meer te vernemen over onze diensten, kunt u onze pagina Levering en montage raadplegen.

Beloningen en onderscheidingen

Respectvol, samenwerkend, creatief en innoverend: onze schrijnwerkerij wordt vaak bekroond. Het is niet ons hoofddoel om veel prijzen binnen te halen maar we zijn er toch trots op dat ons werk wordt opgemerkt door onze collega’s, onder meer via verschillende onderscheidingen. Dat is de kroon op het gepassioneerde werk van een heel team. Verder ligt onze échte voldoening natuurlijk in de trouw van onze kleine en grote klanten!

 

Enkele onderscheidingen voor onze verbintenissen

Laureaat van de Balthazar Award «Best of Belgium» op de Brusselse Meubelbeurs 2019, voor de Asymetry-collectie.

Laureaat van de Balthazar Award «Love at first sight» op de Brusselse Meubelbeurs 2018, voor de Discovery-collectie.

Ecosystemische onderneming niveau 2, gediplomeerd tijdens de pilootfase in het Waalse Gewest.

Entreprise Exportatrice Citoyenne, titel toegekend door AWEX als erkenning voor de vrijwillige bijstand die wij leveren aan jonge ontwerpers.

Enkele prijzen die ons werk bekronen

Product of the Year 2014: Archi Products, voor het Tentbed.

Innovatieprijs Meubelsalon Brussel 2013, voor de collectie Fusion.

Nominaties Trends Gazelles 2009, 2011, 2012 en 2013, voor bedrijven in volle groei.

Alfers Internationalisation 2009 en Grand Prix Alfers 2014, voor de “vaandeldragers” van de provincie Namen.

Prix Découverte du Salon Maison et Objet in 2002 voor de collectie New Classics en in 2008 voor het Boomhutbed.