Een fantastische wereld

Elk kind ontwikkelt in de veiligheid van zijn kamer een fantasiewereld die gebaseerd is op zijn omgeving. Voor uw kinderen die dol zijn op kunst en schoonheid ontwikkelden onze designers kamers met een gedurfd en soms majestueus design. 

Ga voluit voor een hemelbed

Verschillende van onze slaapkamers voor kinderen kunnen ook van een hemelbed voorzien worden. Dat is toch een vereiste om de ziel van uw kleine romantici volledig tot uiting te laten komen? En met een beetje verbeeldingskracht kunnen deze bedden vlot voorzien worden van stofjes die perfect passen bij de gordijnen, draperingen, tapijten en beddengoed …

Emoties combineren

Elke collectie bevat een samenhangend assortiment van meubels zoals bedden (enkel of stapelbed), kaptafels, kasten, kapstokken, bureaus, kisten, … Maar het staat u altijd vrij zelf een kamer samen te stellen met meubels uit verschillende collecties. De ene romantische ziel is immers de andere niet! 

 

 

Roze overal, maar meer dan dat

Uw kleine romantici halen vaak hun inspiratie uit de aantrekkelijke wereld van de prinsen en prinsessen waar volop rozen bloeien. Onze romantische kamers bestaan dan ook in dit betoverende kleurengamma, maar u kunt ze ook in andere kleuren bestellen die beter bij het karakter van uw kleine romanticus passen. Vraag advies aan uw verkoper!

 

n deze bedden vlot voorzien worden van stofjes die perfect passen bij de gordijnen, draperingen, tapijten en beddengoed …

 

Producten


Zie ook