De rust van de avonturier

Ze rennen de hele tijd heen en weer! Uw kinderen zijn voortdurend de wereld om zich heen aan het ontdekken. Waarom laat u ze dan niet elke dag een avontuur beleven? Onze bedden in tent-, hut- of caravanvorm zullen zeker in de smaak vallen. En dan zijn er ook nog onze schatkisten (als handige opbergruimte). 

Een laagje vernis in een ruwe wereld

Vallen de blokhutbedden in de smaak? Ze zijn allemaal uniek en verkrijgbaar in geverniste afwerkingen (natuurlijk in natuurtinten) of half onafgewerkt voor de echte robbedoezen. Ondanks het natuurlijke en rustieke uitzicht werden alle meubels door onze ambachtslieden geschuurd zodat uw kleine avonturiers zich niet kunnen kwetsen. Ook het avontuur kent zijn grenzen!

Stevig in elkaar gezet!

Wie avontuur zegt, zegt ook actie! Wees gerust, onze bedden, kasten, bureaus, opbergkoffers en andere accessoires zijn vervaardigd met het beste hout of het beste MDF op de markt en werden vastgezet met hang- en sluitwerk van uitstekende kwaliteit.

 

Vrij spel met kleuren

U kunt kiezen uit een ruime keuze aan kleurencombinaties voor nagenoeg elk bed, bureau, kast, enz. Vraag advies aan uw verkoper!

 

 

 

Producten


Zie ook